x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Robert Turcescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei

22 Apr 2016   •   18:00
Robert Turcescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

UPDATE: Robert Turcescu a declarat vineri că a acceptat propunerea de a fi desemnat candidat al PMP la Primăria Capitalei întrucât crede cu tărie că a venit momentul unei schimbări a clasei politice, adăugând că nu vine în faţa bucureştenilor cu o promisiune, ci cu o viziune regăsită într-un program intitulat "Bucureşti 2030".

''Nu vin în faţa bucureştenilor făcând o promisiune, ci prezentând o viziune (...). O puteţi regăsi în proiectul public intitulat 'Viziunea Bucureşti 2030'. (...) Am ales şi acceptat să candidez din partea PMP la funcţia de primar general al Capitalei pentru că eu cred cu tărie că a sosit momentul unei schimbări, că ne aflăm în faţa unui punct de inflexiune în care o nouă generaţie (...) împărtăşim această convingere - că a sosit momentul unei schimbări de generaţie, de atitudine, de manifestare în viaţa publică. (...) Am susţinut şi susţin că o politică bună înseamnă o politică de dreapta în România. (...) În comparaţie cu alte partide aflate azi pe scena publică, PMP şi-a asumat un proiect de dreapta şi un proiect de reformare a clasei politice. (...) Am alături de mine un om - Traian Băsescu - care a făcut un proiect de administraţie performant în perioada mandatului său'', a spus Turcescu, într-o conferinţă de presă.

El a mai spus că PMP va câştiga cursa electorală pentru Primăria Capitalei şi primăriile de sector pentru că este "un partid altfel".

Știrea inițială: Robert Turcescu va candida la Primăria Capitalei din partea Partidului Mişcarea Populară, au precizat vineri pentru AGERPRES surse din PMP.

Anunţul va fi făcut într-o conferinţă de presă, programată pentru ora 18,00 şi susţinută de preşedintele PMP, Traian Băsescu. La întâlnirea cu presa va fi prezent şi Robert Turcescu.

Vineri seara, conducerea PMP s-a reunit pentru a valida candidatura lui Turcescu la Primăria Capitalei.

×