x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică USR îi cere premierului Dăncilă să nu dea ordonanţă de urgenţă pe codurile penale

USR îi cere premierului Dăncilă să nu dea ordonanţă de urgenţă pe codurile penale

12 Dec 2018   •   16:36
USR îi cere premierului Dăncilă să nu dea ordonanţă de urgenţă pe codurile penale

Preşedintele USR, Dan Barna, i-a cerut miercuri, premierului Viorica Dăncilă să nu dea o ordonanţă de urgenţă pe Codurile Penale. 

"Nu daţi OUG! Cu acest mesaj am întâmpinat-o astăzi pe doamna Dăncilă în plenul Parlamentului. Este revoltător ca prim-ministrul României să vină să ne vorbească despre coeziune, despre valori fundamentale europene în contextul Preşedinţiei României la Consiliul UE, când în spatele cortinei cei de la PSD şi ALDE vor să măcelărească din nou justiţia, statul de drept şi democraţia. Nu putem vorbi despre priorităţile Preşedinţiei pe care o vom deţine în cadrul uneia din cele mai importante instituţii europene şi în acelaşi timp Dragnea, Tăriceanu, Toader şi Dăncilă să coacă un OUG pe Codurile Penale! Aceasta este de fapt, principala prioritate pentru România! Nu daţi OUG!", a scris pe pagina sa de facebook, Dan Barna. 

Barna mai cere miniştrilor să guverneze "în interesul românilor, nu al lui Liviu Dragnea". 

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri, în plenul Parlamentului, că preluarea Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene reprezintă un eveniment al României care nu trebuie politizat în niciun fel. Şeful Guvernului a participat la şedinţa comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor pentru a prezenta programul Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.AGERPRES 

×
Subiecte în articol: Dan Barna