x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Virgil Guran, vicepreședinte PNL: Nu cred că se va putea face o guvernare PNL-USR

Virgil Guran, vicepreședinte PNL: Nu cred că se va putea face o guvernare PNL-USR

de Redacția Jurnalul    |    20 Sep 2024   •   16:00
Virgil Guran, vicepreședinte PNL: Nu cred că se va putea face o guvernare PNL-USR
Sursa foto: Hepta/Virgil Guran

O guvernare de dreapta va fi greu de realizat după alegerile parlamentare din decembrie, spune la RFI vicepreședintele PNL Virgil Guran.

Senatorul liberal afirmă că personal și-ar dori o alianță cu USR și alte formațiuni de dreapta, dar crede că șansele ca acest lucru să se întâmple sunt destul de mici.

Virgil Guran și-ar dori o guvernare de dreapta după alegeri: „Ne dorim o guvernare de dreapta, întotdeauna ne-am dorit o guvernare de dreapta, că așa ar fi normal, o dreaptă puternică și o stângă puternică, dar din păcate, eu o spun de-acum, nu cred că eșichierul politic va arăta de așa natură încât să se poată face o majoritate de dreapta, după cum pare, dar să dea Dumnezeu!".

Senatorul PNL precizează că „dacă nu, în România trebuie să existe o guvernare și probabil la un moment dat se va ajunge la concluzia că trebuie să continuăm așa, pentru că nu există matematic altă posibilitate".

Virgil Guran spune că nu sunt șanse să se formeze o guvernare de dreapta după alegerile parlamentare din decembrie: „Din punctul meu de vedere, la cum arată și sondajele, este greu să se creeze o majoritate de către USR și PNL. Celălalt partid, AUR-ul, părerea mea e că nu este cazul și este exclus să intre la guvernare, chiar dacă unii oameni gândesc lucrul acesta, dar ar fi instabilitate totală cu AUR-ul, dacă s-ar guverna".

(sursa: Mediafax)

×