x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Brașov-ul pregătește sezonul de schi

Brașov-ul pregătește sezonul de schi

29 Noi 2020   •   19:00

Județul Brașov a început pregătirile pentru sezonul de schi, Temperatura pe timpul nopții a scăzut sub - 6 grade Celsius și se produce zăpadă artificială. Primarul Allen Coliban a declarat că atât localnicii, cât și domeniul HoReCa, au nevoie de acest sezon.

„Pentru că noaptea trecută au fost temperaturi negative, -6 grade, s-a început producerea de zăpadă artificială. În această etapă se vor face depozite. În cazul în care condițiile meteo ne vor permite, atât ca precipitații, cât și ca temperaturi, dar și decizia autorităților centrale va fi una favorabilă, vom putea amenaja și pârtiile. Din punctul meu de vedere, schiul este unul din sporturile sigure, în ceea ce privește răspândirea acestui virus, mai ales că vom implementa și măsurile pe care le-am discutat cu operatorul transportului pe cablu”, a spus edilul.

Tarifele pentru transportul pe cablu a rămas la nivelul anului trecut.

„Atât brașovenii, cât și domeniul HoReCa, din Brașov și, mai ales, din Poiană, au nevoie de acest sezon de schi. Tocmai de aceea am și menținut tarifele la transportul pe cablu la nivelul de anul trecut (în ședința de vineri, CL a aprobat ca tarifele sa rămână aceleași ca în sezonul 2019-2020). Sper ca evoluția pandemiei, atât la nivel local, național, dar și al UE (sunt țări în UE, Italia, Germania, care susțin amânarea deschiderii sezonului de schi în țările din Uniune, n.a.) să ne permită să deschidem acest sezon încă de la sfârșitul lunii decembrie”, a precizat Coliban.

Mediafax

×
Subiecte în articol: brasov schi