x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social  „Cei 7(0) de ani de acasă”. Expoziţie de caricatură

 „Cei 7(0) de ani de acasă”. Expoziţie de caricatură

de Monica Cosac    |    28 Feb 2019   •   13:40
 „Cei 7(0) de ani de acasă”. Expoziţie de caricatură

Caricaturistul-editorialist Cristian Mihăilescu celebrează caricatura  printr-o nouă expoziţie personală de grafică satirică. Expoziţia „Cei 7(0) de ani de acasă” şi-a deschis porţile, ieri, la Clubul Caricaturiştilor „Sorin Postolache” – Cuptorul cu Lemne, şi va fi deschisă până la data de 31.03.2019.

Cristian Mihăilescu a debutat în 1968, fiind prezent cu peste 15.000 caricaturi de-a lungul anilor în aproape toate ziarele şi revistele din România.

„S-ar spune că nu sunt tocmai tânăr, dar caricaturistul este ca vinul, cu cât se coace, cu atât mai bun. Aşa cum alţii au vorbele cu ei, eu am totdeauna un carneţel în care adun desene şi idei. În timp am adunat aşa de multe, încât m-am gândit să pun aceste carneţele la vederea tuturor. Mi-a plăcut să ironizez şi să fac umor pe diferite teme, de casă, de familie, de dragoste, de serviciu, de vicii, şi mai câte, dar mai mult ca orice, politica mi-a oferit un subiect viu, continuu şi demn de a fi analizat, zilnic”, se prezintă Cristian Mihăilescu pe blogul său, cristianmihailescu.blogspot.com, pe unde „trece” zilnic.

 

×