x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Gunoi aruncat pe marginea străzii în Sectorul 6 din București

Gunoi aruncat pe marginea străzii în Sectorul 6 din București

13 Iul 2021   •   09:40
Gunoi aruncat pe marginea străzii în Sectorul 6 din București

Un bucureștean a aruncat numeroase gunoaie pe un trotuar de pe Bulevardul Constructorilor din Sectorul 6 din București. Polițiștii locali îl vor amenda, iar primăria sectorului va înmulți acțiunile împotriva persoanelor care aruncă gunoi pe domeniul public.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a postat o fotografie pe Facebook și a anunțat că persoana care a aruncat gunoiul pe marginea trotuarului a fost identificată și va fi amendată.

Mai bine plătea taxa solicitată de compania de salubrizare, a arătat primarul Ciprian Ciucu.

„Ridicarea deșeurilor din această fotografie costă cam 100 lei la operatorul de salubritate Urban SA. Poliția Locală a identificat apartamentul si proprietarul va fi amendat. N-ar fi bine ca cei care fac renovări să achite prețul acesta care chiar este accesibil pentru ridicare comparativ cu amenda? Cei care aruncă deșeurile la „colțul străzii" vor achita și amenda și costurile cu ridicarea ale operatorului”, a explicat Ciucu pe Facebook.

Primarul Sectorului 6 a mai spus că vor fi înmulțite acțiunile împotriva persoanelor care aruncă gunoi pe domeniul public.

„Până acum Poliţia Locală nu a amendat pe nimeni, iar această practică a fost tolerată de fostele administrații, care nu doreau sa fie nepopulare. Noi nu toleram acest comportament, indiferent de costurile de popularitate. În mediul urban mare este obligatoriu sa respectăm regulile”, a precizat Ciucu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: gunoi amenda