x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Un italian condamnat la 23 de ani de închisoare a fost arestat la Timoșoara

Un italian condamnat la 23 de ani de închisoare a fost arestat la Timoșoara

de Redacția Jurnalul    |    10 Mar 2024   •   14:20
Un italian condamnat la 23 de ani de închisoare a fost arestat la Timoșoara

Un italian dat în urmărire internațională întrucât are de ispășit o pedeapsă de aproape 23 de ani de închisoare, a fost prins la Timișoara.

Fugarul a fost arestat sâmbătă. El va fi predat autorităților italiene.

Polițiștii Serviciului de Investigatii Criminale Timiș au depistat, în municipiul Timișoara, un bărbat de 56 de ani, cetățean italian, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare.

Biroul Sirene Național din Italia a informat despre „introducerea în Sistemul de Informații Schengen a unei semnalări pe numele bărbatului, solicitându-se arestarea acestuia, în vederea predării în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare italiene, pentru săvârșirea unor infracțiuni economice (operațiuni financiare intenționate, în urma falimentului unei societăți comerciale) având de executat 22 de ani și 11 luni de închisoare”.

Italianul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara. În continuare, se efectuează demersurile necesare declanşării procedurii de predare către autorităţile judiciare italiene, au precizat polițiștii din Timișoara.

 

×
Subiecte în articol: arestat italian timisoara