x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Mesajul tulburător al soțului Anei, femeia ucisă de câini: ”Mi-e dor de tine...!”

Mesajul tulburător al soțului Anei, femeia ucisă de câini: ”Mi-e dor de tine...!”

de Redacția Jurnalul    |    24 Ian 2023   •   16:40
Mesajul tulburător al soțului Anei, femeia ucisă de câini: ”Mi-e dor de tine...!”
Sursa foto: Facebook

Soțul Anei, femeia ucisă de câini în zona Lacului Morii din Capitală, a transmis un mesaj emoționat. ”Mi-e dor de tine...!”, a scris acesta pe o rețea de socializare.

„Mi-e dor de tine, Ana. Pășește în Lumina Lui! Ne vom întâlni acolo mai târziu și vom mai râde încă o dată cu toții”, a scris soțul ei.  

Alte persoane au transmis condoleanțe. 

”E teribil și copleșitor ce s-a întâmplat. Nu sunt cuvinte pentru asta! 

Un om deosebit! Sa aveți puterea sa treceți peste un astfel de moment.... 

Sincere condoleanțe! Dumnezeu sa o odihnească în pace! Ana a atins sufletul multor oameni și a inspirat prin curajul ei mereu. Multa putere vă dorim, să treceți cu bine peste această sfâșietoare pierdere! 

Nu există, în niciuna dintre limbile pământului, un cuvânt suficient de potrivit care să îmbrățișeze o suferință atât de mare! Ar putea alina, e drept, infinit de puțin, vorbele lui Paler: a muri înseamnă a te muta într-o stea! Condoleanțe!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de acesta. 

"O veste tragica, din păcate Ana Oros Daraban nu a mai reușit sa câștige în fața destinului! Prea crud destinul acestui om! Dumnezeu Sa te ierte", a scris și un amic al femeii, pe Facebook. 

Ana Oros Daraban a murit, sâmbătă, după ce a fost omorâtă de o haită de câini în timp ce alerga pe un teren viran din zona Lacului Morii. Ea lucra la Direcția de Mediu a Primăriei Capitalei. 

Ea a mai fost atacată de câini, în urmă cu un an, în aceeași zonă. Atunci a fost salvată de niște bicicliști aflați în zonă dar a ajuns la spital. 

Ana avea 44 de ani și făcea parte din Alpin Club Pro-Mont București. 

"Dragi prieteni! Cu regret vă anunț că iubita noastră colegă Ana Oros nu mai este printre noi. Ca o ironie a sorții astăzi a fost mușcată și omorâtă în același loc și de aceiași câini (se pare).....Vom reveni cu noi amănunte. Sper ca totuși această știre să fie falsă, o colegă și prietenă a asociației noastre deja a plecat către INML la recunoaștere, eu (Robert Mureșan) Președinte al asociației sper să fie doar o știre falsă deși s-au dat câteva telefoane să ne interesăm dacă este adevărat”, a tranamis și clubul pe rețeaua socială. 

 

 

×
Subiecte în articol: ana femeia ucisa de caini lacul morii