x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social VIDEO Ministrul Familiei, într-un clip despre formularele din programul de creștere a natalității

VIDEO Ministrul Familiei, într-un clip despre formularele din programul de creștere a natalității

de Redacția Jurnalul    |    15 Feb 2023   •   10:15
VIDEO Ministrul Familiei, într-un clip despre formularele din programul de creștere a natalității
Sursa foto: FB Gabriela Firea

Ministrul Familiei și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, a realizat un videoclip în care prezintă modul în care se completează formularele pentru obținerea sprijinului prin Programul de creștere a natalității. Decizia a fost luată deoarece numeroase dosare conțin erori.

În filmare, ministrul și o directoare din cadrul ministerului arată cum se completează, pas cu pas, formularele pentru obținerea sprijinului în valoare de 15.000 de lei prin Programul de creștere a natalității.

„Am primit peste 10.000 de solicitări și avem deja aproape 1.400 de dosare care au fost declarate eligibile. Vin cu o serie de precizări pentru că în multe dosare am găsit unele erori care au îngreunat munca echipei din minister și a prelungit, din păcate, perioada de așteptare a contractelor și a voucherelor. Nici un dosar nu este respins din acest motiv și pot fi aduse completări”, a explicat ministrul Gabriela Firea.

Clipul a fost publicat pe Facebook.

×
Subiecte în articol: gabriela firea crestere natalitate