x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Primăria sectorului 2 colectează sâmbătă gratuit deşeuri de la cetăţeni

Primăria sectorului 2 colectează sâmbătă gratuit deşeuri de la cetăţeni

26 Oct 2017   •   12:57
Primăria sectorului 2 colectează sâmbătă gratuit deşeuri de la cetăţeni

Primăria sectorului 2 colectează gratuit deşeuri de la cetăţeni sâmbătă, potrivit unui comunicat al autorităţii locale. 

"Sâmbătă, 28 octombrie 2017 (cetăţenii n.r.) pot depozita deşeuri voluminoase şi DEE-uri în faţa imobilelor de domiciliu de unde vor fi ridicate, gratuit, de către SC Supercom SA, între orele 09.00 - 14.00. La solicitarea primarului sectorului 2, în ultima sâmbătă din fiecare lună, SC Supercom SA colectează gratuit de la populaţie deşeuri voluminoase şi aparate electrice şi electronice vechi - aparate de uz casnic; echipamente informatice şi de telecomunicaţii; echipamente de larg consum; echipamente de iluminat; unelte electrice şi electronice; jucării, echipamente sportive şi de agrement", relevă sursa citată. 

Locuitorii sectorului 2 sunt invitaţi să depună în faţa imobilelor în care locuiesc toate aparatele şi echipamentele de care nu mai au nevoie pentru a fi ridicate gratuit şi transportate la sediile de colectare ale societăţii de salubrizare. 

În vederea bunei coordonări a activităţii, sectorul 2 a fost împărţit în zece zone, unde în intervalul orar 9,00-14,00 echipajele Poliţiei Locale Sector 2 şi SC Supercom SA, sub coordonarea Primăriei Sectorului 2, vor patrula pe străzi în vederea identificării locurilor de depozitare a deşeurilor, ridicării şi transportului acestora la centrele de colectare. 

Pentru detalii suplimentare referitoare la operaţiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice, cetăţenii se pot adresa SC Supercom SA la numărul de telefon 021-9654. AGERPRES

×