x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Şova explica de ce lucrurile nu functioneaza la CNAIR

Şova explica de ce lucrurile nu functioneaza la CNAIR

12 Mar 2018   •   14:14
Şova explica de ce lucrurile nu functioneaza la CNAIR

Lucrurile în Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) funcţionează în umbra unei rutine care, din păcate, şi-a pus amprenta în ultimii ani asupra activităţii instituţiei, le-a transmis ministrul Transporturilor, Lucian Şova, directorilor din CNAIR, în cadrul unei întâlniri organizate luni, potrivit unei postări a ministerului de resort pe propria pagină de Facebook.

 

"Ritmul este lent. Vă cer tuturor celor de faţă şi celor pe care îi coordonaţi să manifestaţi proactivitate. Nu mi s-a părut că în companie lucrurile funcţionează decât în umbra unei rutine care, din păcate, şi-a pus amprenta în ultimii ani asupra CNAIR. De acum, vor avea o nouă şansă exclusiv cei care au determinare şi care vor să-şi schimbe atitudinea faţă de instituţia care le plăteşte salariile. Aştept ca schimbarea atitudinii să se vadă în rezultatele pe care le generaţi', a spus Şova.

Conform sursei citate, ministrul Transporturilor a solicitat o monitorizare a activităţii de pe fiecare şantier în parte şi a impus discuţii săptămânale, atât cu regionalele, cât şi cu antreprenorii care au contract cu CNAIR. AGERPRES

×