x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Tragedie în medicină. "Chirurgul vedetelor" a murit într-un accident pe podul Basarab din Capitală

Tragedie în medicină. "Chirurgul vedetelor" a murit într-un accident pe podul Basarab din Capitală

27 Oct 2022   •   10:38
Tragedie în medicină. "Chirurgul vedetelor" a murit într-un accident pe podul Basarab din Capitală
Sursa foto: infotraficromania.ro

Medicul plastician Călin Doboș a murit, miercuri, în urma unui tragic accident rutier care a avut loc pe podul Basarab din Capitală.

Supra-numit "Chirurgul vedetelor" din România, Călin Doboș s-a stins din viață în urma unui accident rutier.

Medicul se afla pe motocicletă când a încercat să realizeze o depășire. Însă a pierdut controlul acesteia, a lovit bordura și a ricoșat în stâlp. 

„La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești. Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia”, a anunțat Brigada Rutieră, care efectuează cercetări împreună cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului. 

„Rămas bun, prieten drag. Nu te voi uita niciodată! Nu există cuvinte pentru toată prietenia şi implicarea în viaţa mea! Te voi iubi mereu… rămas bun!”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Însă medicul a avut și probleme în cariera sa. El a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru ucidere din culpă în 2020, de către Curtea de Apel Galați, și i-a fost suspendat dreptul de a-și exercita profesia timp de 4 ani. O pacientă a murit după o operație. Femeia avea 36 de ani și a fost spusă unei liposucții la clinica medicului din Galați. Ulterior a decedat. Călin Doboș și-a negat vinovăția susținând că aceasta avea probleme medicale pe care nu le-a declarat. 

 

 

×