x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Alertă ANM. Cod galben de ceață în Transilvania

Alertă ANM. Cod galben de ceață în Transilvania

09 Oct 2022   •   07:49
Alertă ANM. Cod galben de ceață în Transilvania
Sursa foto: Hepta

Meteorologii au emis cod galben de ceață în numeroase localități din Transilvania. Specialiștii estimează că local va fi ceață care va determina reducerea vizibilității sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Localitățile vizate de avertizare sunt Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Ocna Mureș, Teiuș, Unirea, Vințu de Jos, Galda de Jos, Stremț, Șpring, Sântimbru, Ciugud, Șibot, Mirăslău, Săliștea, Rădești, Cut și Blandiana din județul Alba, Sarmașu, Brâncovenești, Deda, Reghin, Batoș, Râciu, Aluniș, Sânpetru de Câmpie, Lunca, Breaza, Lunca Bradului, Vătava, Răstolița, Rușii-Munți, Suseni, Ideciu de Jos, Fărăgău, Stânceni, Crăiești, Băla și Cozma din județul Mureș, și Avrig, Tălmaciu, Săliște, Șelimbăr, Miercurea Sibiului, Porumbacu de Jos, Cristian, Arpașu de Jos, Șura Mică, Boița, Tilișca și Apoldu de Jos din județul Sibiu.

De asemenea, este ceață la Întorsura Buzăului, Sita Buzăului, Barcani și în zona depresionară din județul Covasna, și la Făgăraș, Rupea, Hoghiz, Șinca, Mândra, Voila, Șercaia, Viștea, Homorod, Bunești, Ucea, Ungra și Beclean din județul Brașov.

În județele Alba, Mureș, Sibiu, Covasna și Brașov avertizarea este valabilă până la ora 9.00.

Cod galben este și în localitățile Gherla, Cășeiu, Bonțida, Iclod, Jucu, Mica, Mintiu Gherlii, Dej, Sic, Cuzdrioara, Fizeșu Gherlii, Câțcău, Vad, Dăbâca, Aluniș și Jichișu de Jos din județul Cluj, în Surduc, Gâlgău, Ileanda, Băbeni, Poiana Blenchii, Rus, Lozna din județul Sălaj și în Beclean, Nimigea, Șintereag, Braniștea, Petru Rareș, Uriu, Șieu- Odorhei, Chiuza, Ciceu – Mihăiești din județul Bistriţa-Năsăud

Codul galben din județele Cluj, Sălaj și Bistriţa-Năsăud va expira la ora 10.30.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ceaţă cod galben