x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Avertizare Infotrafic: Vizibilitate scăzută miercuri dimineața pe mai multe autostrăzi și drumuri din cauza ceții

Avertizare Infotrafic: Vizibilitate scăzută miercuri dimineața pe mai multe autostrăzi și drumuri din cauza ceții

16 Noi 2022   •   07:44
Avertizare Infotrafic: Vizibilitate scăzută miercuri dimineața pe mai multe autostrăzi și drumuri din cauza ceții
Sursa foto: Hepta

Vizibilitatea în trafic este scăzută miercuri dimineața pe mai multe autostrăzi și drumuri din cauza ceții, anunță Centrul Infotrafic din cadrul IGPR.

Ceața scade vizibilitatea în trafic izolat sub 100 de metri pe Autostrada București - Constanța pe tronsonul kilometric 178 - 191, Autostrada Sibiu – Deva pe zone izolate de kilometrii 238 - 412, Autostrada Sebeș - Turda și Autostrada Turda – Nădășelu, precum și pe drumuri din zonele joase de pe raza județelor Bacău, Brăila, Cluj și Gorj.

De asemenea, Centrul Infotrafic avertizează că în zona montană a județelor Gorj, Harghita, Mureș, Neamț și Vâlcea sunt porțiuni cu suprafața de rulare umedă, fără precipitații.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum, să crească distanța de siguranță între autovehicule când rulează pe un carosabil umed, să evite oprirea pe benzile de circulaţie sau pe banda de urgenţă și să se asigure înainte de schimbarea benzii sau a direcției, semnalizând din timp această intenție.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ceaţă