x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Cod galben de ceață în vestul României

Cod galben de ceață în vestul României

de Redacția Jurnalul    |    19 Mai 2023   •   08:19
Cod galben de ceață în vestul României
Sursa foto: Hepta

Meteorologii avertizează că vineri dimineață este ceață în mai multe zone din vestul României și au instituit cod galben.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, local este ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. Avertizarea cod galben este valabilă până la ora 10.00 în mai multe localități din județele Arad și Timiș.

Sunt vizate localitățile Arad, Lipova, Vladimirescu, Zimandu Nou, Ghioroc, Fântânele, Bârzava, Livada, Covăsinț, Conop, Păuliș, Ususău și Frumușeni din județul Arad și Lugoj, Nădrag, Gavojdia, Traian Vuia, Fârdea, Criciova și Bârna din Timiș.

De asemenea, este ceață în Zalău, Șimleu Silvaniei, Șărmășag, Crasna, Bobota, Pericei, Ip, Hereclean, Nușfalău, Măeriște, Sâg, Bocșa, Valcău de Jos, Creaca, Horoatu Crasnei, Românași, Marca, Meseșenii de Jos, Plopiș, Halmășd, Chieșd, Bănișor, Cizer, Vârșolț, Mirșid, Crișeni, Camăr, Boghiș, Șamșud, Coșeiu, Carastelec și Treznea din județul Sălaj. În Sălaj codul galben de ceață este valabil până la ora 9.30.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cod galben ceata