x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Infotrafic: Se circulă cu greutate pe toate autostrăzile și pe numeroase alte șosele din cauza ceții

Infotrafic: Se circulă cu greutate pe toate autostrăzile și pe numeroase alte șosele din cauza ceții

03 Ian 2022   •   08:40
Infotrafic: Se circulă cu greutate pe toate autostrăzile și pe numeroase alte șosele din cauza ceții
Sursa foto: Hepta

Autoritățile anunță că luni dimineața se circulă cu greutate pe toate autostrăzile și pe numeroase drumuri naționale din cauza ceții.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, luni dimineața, nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a unui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Totuși, ceața afectează vizibilitatea în trafic sub 100 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și A4 Ovidiu-Agigea.

De asemenea, este semnalată ceață pe mai multe artere rutiere din județele Brașov, Bistrița-Năsăud, Caraș-Severin, Călărași, Covasna, Dâmbovița, Harghita, Mureș, Olt, Prahova, Sibiu, Teleorman, Vâlcea și Vrancea, dar și în municipiul București, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, pe alocuri sub 50 de metri.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ceaţă