x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Asia Express- cel mai dur reality show are premiera luni, 12 februarie, la Antena 1

Asia Express- cel mai dur reality show are premiera luni, 12 februarie, la Antena 1

31 Ian 2018   •   14:40
Asia Express- cel mai dur reality show  are premiera luni, 12 februarie, la Antena 1
Sursa foto: DIANA OROS

Așteptarea a luat sfârșit, căci show-ul care promite aventura vieții pentru cele șapte cupluri de vedete participante va avea premiera în luna februarie la Antena 1. Începând cu 12 februarie, în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, telespectatorii vor fi martorii unui maraton spectaculos prin țările Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, prezentat de frumoasa Gina Pistol.

Celebritățile au acceptat provocarea Asia Express pentru a-și testa limitele, iar în traseul dificil către marele premiu de 30.000 de euro vor fi nevoite să se descurce cu un singur euro pe zi. Mai mult decât atât, fiecare etapă a show-ului este marcată de anumite probe pe care echipele sunt nevoite să le îndeplinească pentru a continua competiția, iar experiența devine cu atât mai dificilă în momentul în care fobiile vor lua locul entuziasmului. Barierele de limbaj, oboseala, și incertitudinea unui acoperiș sigur deasupra capului sunt doar câteva dintre obstacolele peste care vedetele vor fi nevoite să treacă dacă vor să rămână în cursă. Concurenții vor depinde doar de abilitățile lor și ale coechipierilor în fiecare moment al experienței, astfel încât cazarea, mâncarea, sau asigurarea transportului sunt doar o parte dintre aspectele pentru care aceștia vor fi nevoiți să lupte aprig.

Echipele participante sunt mai hotărâte ca niciodată să câștige, astfel încât fiecare dintre ele va păși în competiție cu multă încredere. Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Vica Blochina și Daniela Crudu, frații Moroșanu, Dorian Popa și mama sa, Marian Dragulescu și soția lui, Corina, Raluk și Ana Baniciu sunt cele 7 echipe care timp de o lună vor încerca să parcurgă traseul dificil din Vietnam în Thailanda. Rezistența fizică, dar și cea psihică vor fi testate în cele mai dificile condiții, însă pe lângă provocări, show-ul Asia Express le promite competitorilor și aventura vieții lor. Deși sunt obișnuite cu un anumit stil de viață, vedetele vor avea de înfruntat nenumărate bariere, începând cu acomodarea la un mediu cultural diferit. Cine va rezista celui mai dur reality show, care vor fi cele mai dificile probe pe care echipele le vor avea de înfruntat, dar și cine va reuși să apese pedala accelerației într-o competiție inedită, telespectatorii Antena 1 vor afla începând cu 12 februarie, în cea mai așteptată emisiune- Asia Express.

×
Subiecte în articol: Asia Express