x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Centrul de Agrement din Poiana Braşov s-a redeschis de la 1 iulie

Centrul de Agrement din Poiana Braşov s-a redeschis de la 1 iulie

02 Iul 2020   •   12:20
Centrul de Agrement din Poiana Braşov s-a redeschis de la 1 iulie

Centrul de Agrement din Poiana Braşov s-a redeschis de la 1 iulie. Administratorul a anunțat că suprafaţa centrului permite aplicarea măsurilor sanitare împotriva răspândirii COVID-19. Turiștii pot practica bowling, biliard, tenis de masă, minigolf şi escaladă. 

Clienţilor şi personalului centrului li se va lua temperatura corporală. Purtarea măştilor de protecţie este obligatorie. La intrarea în centru sunt amplasate dispensere și covoraşe cu dezinfectant, iar echipamentele de joc şi cele de protecţie din sala de escaladă vor fi igienizate după fiecare client sau grup.

Va fi permis accesul pentru 6 persoane la o activitate, precum bowling, și maximum 4 persoane la o masă de tenis, biliard. 

La minigolf se permite accesul a cel mult şase persoane, iar în sala de escaladă o familie formată din două, până la maximum şase persoane sau a două familii formate din cel mult două persoane.

Sistemul de ventilaţie, încălzire şi aer condiţionat HVAC va funcționa cu aport de aer proaspăt din exteriorul clădirii 100%, fără recircularea aerului din incintă.

Se recomandă plata cu cardul bancar.

"Pe parcursul următoarelor săptămâni, în măsura în care condiţiile generale o vor permite, se va pune la dispoziţia organizatorilor de evenimente şi etajul I al Centrului de Agrement, unde se regăsesc sala de conferinţe şi foayerul pentru expoziţii", transmite Primăria Braşov.

×