x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii DESTINAȚIA SĂPTĂMÂNII. Palma de Mallorca

DESTINAȚIA SĂPTĂMÂNII. Palma de Mallorca

02 Aug 2016   •   20:30
DESTINAȚIA SĂPTĂMÂNII. Palma de Mallorca
Sursa foto: Simona Dumitru/Getty Images/Hemera

Palma de Mallorca, capitala Insulelor Baleare, este cel mai mare oraș din Mallorca, dar și o importantă stațiune balneară. Insula este destinația de vacanță preferată de milioane de oameni din lumea întreagă.

Palma de Mallorca are un șarm aparte, dat de diversitatea peisajelor care, de multe ori, te lasă mut de uimire, de porturile pitorești, de infrastructura turistică și de ambianță. Dacă nu vreți să stați numai la plajă, este indicat să închiriați o mașină pentru a descoperi atracţiile insulei.

Un tur complet al orașului trebuie să cuprindă neapărat obiective precum: Pueblo Español, muzeu arhitectural conceput ca un mic orășel, dar și porturile și centrele comerciale importante: Av. Jaume III și Porto Pi, precum și Castell de Bellver, construit pe ruinele unui sit musulman de unde aveți o minunată priveliște asupra golfului. În centrul istoric al orașului nu trebuie să ratați Catedrala La Seu și Museo de Arte Espanol.

Orașul este împânzit de piețe, palate și monumente de cult, așa că, după o vacanță în Palma de Mallorca, cu siguranță vă veți întoarce cu multe bagaje cognitive. Prețul unui sejur de 7 zile, la un hotel de 3 stele, cu demipensiune, pornește de la 500 de euro de persoană, cu bilet de avion și taxe incluse.

×