x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber S-a aflat cauza morții reginei Elisabeta a II-a. Care este motivul real al decesului fostului monarh britanic

S-a aflat cauza morții reginei Elisabeta a II-a. Care este motivul real al decesului fostului monarh britanic

de Redacția Jurnalul    |    01 Oct 2024   •   15:00
S-a aflat cauza morții reginei Elisabeta a II-a. Care este motivul real al decesului fostului monarh britanic
Sursa foto: Hepta

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a stins din viață în urmă cu peste doi ani, la vârsta de 96 de ani. Motivul oficial al morții a fost că aceasta a decedat de „bătrânețe”.

Însă anumite informații apărute într-o carte, arată că monarhul britanic ar fi suferit de cancer osos. Aceasta a murit pe 8 septembrie 2022, iar în certificatul de deces este trecută drept cauză „bătrânețea”.

Potrivit declarațiilor fostului premier Boris Johnson, Regina Elisabeta a II-a suferea de cancer osos când a murit.

„Edward Young, secretarul ei privat, a încercat să mă pregătească. Știam de un an sau mai mult că are o formă de cancer osos, iar medicii ei erau îngrijorați că în orice moment ar putea intra într-un declin accentuat”, a povestit Boris Johnson.

Legat de ultima întâlnire pe care a avut-o cu regina, el a spus că aceasta „părea palidă și mai aplecată, și avea vânătăi negre pe mâini și încheieturi, probabil de picături sau injecții, dar mintea ei - așa cum a spus și Edward - era complet neafectată de boală și, din când în când, în conversația noastră, încă mai apărera acel mare zâmbet alb, în ​​frumusețea lui bruscă de ridicare a dispoziției”, a precizat fostul prim-ministru, potrivit spynews.ro.

 

×
Subiecte în articol: moarte elisabeta a II a