x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Bucate alese la ASAS

Bucate alese la ASAS

de Maria Belu    |    02 Aug 2011   •   21:00

Timp de doua zile (6 si 7 august), gospodari din toate zonele tarii isi dau intalnire cu bucurestenii care doresc sa se hraneasca sanatos. Carnati "la topor" din pulpa de porc si slaninuta din Bucovina, carnati de oaie picanti, pastrama de oaie – tinuta la bait cu mirodenii – numai buna de aruncat pe gratar sunt doar cateva dintre delicatesele celei de-a 59-a editie a Targului national de produse ecologice, traditionale si naturale obtinute in ferme si gospodarii taranesti. De asemenea, vizitatorii vor mai putea cumpara si savura dulceturi alese, paine calda facuta in test, precum si pastrav prajit si afumat cu mamaliga si usturoi, toate stropite din belsug cu sortimente de vinuri alese.

×