Produsele pre-gatite se adreseaza publicului urban tanar, dinamic, cu un stil de viata modern, care nu are timp pentru pregatirea minutioasa a mesei, dar care doreste in aceeasi masura o alimentatie sanatoasa.
Piata romaneasca se imbogateste, incepand din luna aceasta, cu o noua gama de produse pre-gatite din carne de pui si de porc. Cordon Bleu, cotlet de porc, friptura si snitel de pui, frigarui, crochete si hamburger de pui sunt doar cateva dintre produsele nou-aparute pe piata romaneasca. Cordon Bleu este un preparat foarte gustos datorita combinatiei de piept de pui fraged cu sunca, pesmet si cascaval. Cotletul de porc este pregatit in mod traditional, iar friptura de pui, pregatita dupa o reteta originala, are un gust deosebit datorita procentului ridicat de piept de pui din compozitie (90%) si condimentelor atent selectionate. Hamburgerul de pui este fraged intotdeauna datorita calitatii superioare a pieptului de pui, a pielii de pasare si a pesmetului din compozitia sa."Totul se misca mult mai repede in lumea de astazi. Din ce in ce mai multi oameni se preocupa de cariera si de aceea isi pretuiesc foarte mult putinul timp pe care il au." - Gheorghe Antochi, presedinte Agricola Bacau
"Produsele pre-gatite garanteaza siguranta asupra sanatatii consumatorilor, sunt foarte gustoase, iar faptul ca sunt atat de usor de pregatit este foarte important pentru unii dintre noi" - Grigore Horoi, Vicepresedinte Agricola Bacau