Sunt adorate de copii și adulți deopotrivă. Noi le-am prăjit, dar să știți că le puteți și coace în cuptor, la 190 de grade, pentru 25-30 de minute, având grijă să întoarceți bucățile de pui și pe cealaltă parte la jumătatea timpului.
INGREDIENTE
-
500 g piept de pui
-
5 linguri de făină
-
1 lingură de pudră de usturoi
-
330 g lapte bătut (o sticlă mică)
-
500 g pesmet panko (pesmet cu granulație mare)
Citește pe Antena3.roCiuperca otrăvitoare cu dinți sau palmierul-fantomă. Cum arată cele mai ciudate plante și ciuperci descoperite în 2024 -
Ulei de floarea-soarelui
-
Sare
-
Piper
CUM SĂ FACEȚI
- Tăiați pieptul de pui în bucăți potrivit de mici. Asezonați cu sare și piper.
- Într-un castronel puneți făina, pudra de usturoi, sare, amestecați. Treceți fiecare bucată de pui prin acest amestec, prin lapte bătut și, la final, prin pesmet panko.
- Încingeți o cantitate mai mare de ulei într-o tigaie încăpătoare și prăjiți carnea câteva minute, până crusta devine rumenă.
- Am mâncat puiul crocant cu sosurile noastre preferate, de avocado și harissa. Poftă bună și vouă!
REȚETĂ VIDEO