x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Humus

REŢETA ZILEI: Humus

19 Sep 2017   •   08:20
REŢETA ZILEI: Humus

Ingrediente: 2 conserve de câte 400 de grame de năut, 4 linguriţe de tahini, 2 căţei de usturoi, 1 linguriţă de sare de mare, 6 linguri ulei de măsline, 3 linguri suc de lămâie, praf de Paprika, coriandru sau frunze de pătrunjel.

Mod de preparare: Clătiţi năutul în apă rece şi puneţi boabele în blender. Adăugaţi tahini, usturoiului zdrobit, sarea, sucul de lămâie şi şapte linguri de lichid din conserve. Porniţi blenderul şi turnaţi treptat uleiul.

Când amestecul este omogen, puneţi-l într-un vas de servire. Stropiţi cu ulei de măsline şi decoraţi-l cu câteva boabe de năut întregi. Se presară boia de ardei şi frunze de pătrunjel. (gustarte.ro)

 

×
Subiecte în articol: reteta zilei reteta humus