x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Tapas cu creveţi şi brânză

REŢETA ZILEI: Tapas cu creveţi şi brânză

22 Feb 2017   •   20:30
REŢETA ZILEI: Tapas cu creveţi şi brânză

Ingrediente:

200 g cremă de brânză, 100 g telemea de capră, 10 măsline negre fără sâmburi, 10 creveţi decorticaţi, o legătură de pătrunjel, o lingură de unt, un căţel de usturoi, sare

Mod de preparare:

Se sfărâmă brânza telemea într-un castronel şi se încorporează treptat crema de brânză. Se omogenizează şi se adaugă un praf de sare, apoi se taie cât mai fin pătrunjelul şi se lasă deoparte. Usturoiul zdrobit se pune în tigaia încinsă cu ulei, apoi creveţii, care se lasă 2-3 minute pe fiecare parte, pânădevin rozalii. Se scot pe şervete de hârtie pentru a elimina excesul de grăsime. Se modelează cu palmele mingiuţe din amestecul de brânză şi se dă prin pătrunjelul tocat fin. Se pune pe fiecare o măslină, un crevete şi se unesc cu o scobitoare de cocktail. Se pot servi alături de un spumant sec.

 

Încearcă şi:

REŢETA ZILEI: Ciuperci umplute cu cremă de brânză

 

REŢETA ZILEI: Prăjitură creolă

 

REŢETA ZILEI: Ruladă de pui cu ciuperci

 

REŢETA ZILEI: Turtă dulce

 

×
Subiecte în articol: retete simple retete usoare creveti