Ingrediente:
200 g cremă de brânză, 100 g telemea de capră, 10 măsline negre fără sâmburi, 10 creveţi decorticaţi, o legătură de pătrunjel, o lingură de unt, un căţel de usturoi, sare
Mod de preparare:
Se sfărâmă brânza telemea într-un castronel şi se încorporează treptat crema de brânză. Se omogenizează şi se adaugă un praf de sare, apoi se taie cât mai fin pătrunjelul şi se lasă deoparte. Usturoiul zdrobit se pune în tigaia încinsă cu ulei, apoi creveţii, care se lasă 2-3 minute pe fiecare parte, pânădevin rozalii. Se scot pe şervete de hârtie pentru a elimina excesul de grăsime. Se modelează cu palmele mingiuţe din amestecul de brânză şi se dă prin pătrunjelul tocat fin. Se pune pe fiecare o măslină, un crevete şi se unesc cu o scobitoare de cocktail. Se pot servi alături de un spumant sec.
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Ciuperci umplute cu cremă de brânză
REŢETA ZILEI: Prăjitură creolă
REŢETA ZILEI: Ruladă de pui cu ciuperci