x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar “Zilele Vinul.Ro” se mută la malul mării

“Zilele Vinul.Ro” se mută la malul mării

de Tudor Cires    |    29 Mar 2011   •   12:23

Pentru prima dată, apreciatul târg oenologic “Zilele Vinul.Ro” se va organiza pe malul mării, la Constanţa. În zilele de vineri, 1 aprilie, şi sâmbătă, 2 aprilie, între orele 13.00-19.00, Restaurantul Café-Café, din cadrul hotelului constănţean Cherica, vizitatorii – localnici şi turişti – vor putea degusta vinuri de excelenţă, foie gras, praline de ciocolată şi alte delicatese culinare. Biletul de acces costă 20 Ron şi include un bufet de gustări şi posibilitatea de a participa la o tombolă.

La evenimentul de la Constanţa – aceasta va fi, practic, a treia ediţiei a “Zilelor Vinul.Ro”, după ce primele două au avut loc la Bucureşti – vor participa următorii producători de vinuri: Crama Basilescu, Crama Gârboiu, Cramele Halewood, Crama Oprişor, Corcova Roy&Dâmboviceanu, Domeniile Dealu Mare-Urlaţi, Domeniile Ostrov, Gramma Wines, Montrouge, Senator Wine, Vinfărăalcool şi WineRo.

În peisajul târgurilor de vinuri din România, “Zilele Vinul.Ro” sunt considerate a fi o adevărată inovaţie în domeniu, cel mai reuşit concept de vinuri din ultimii ani, reunind producătorii de vin cu consumatorii reali, colecţionarii, conaisseurs-ii şi specialiştii din domeniul HoReCa.

×
Subiecte în articol: constanta vinuri targ