x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Valentino - Flacara modei

Valentino - Flacara modei

de Catalin Budescu    |    09 Iul 2006   •   00:00

Designerul italian Valentino Garavani va primi ordinul Cavaler al Legiunii de Onoare la Paris, in cadrul show-ului Paris Haute Couture primavara-vara 2007.

LUX. Sediul Valentino din Paris, cunoscut sub numele de Place Vendome, locul emblematic al luxului in moda, ce a inspirat intreaga lume
Designerul italian Valentino Garavani va primi ordinul Cavaler al Legiunii de Onoare la Paris, in cadrul show-ului Paris Haute Couture primavara-vara 2007.

Evenimentul va fi sarbatorit la Castelul Wideville, din apropierea Parisului, proprietatea designerului. Castelul va fi invaluit in lumina lumanarilor si in mireasma de trandafiri. La cei 74 de ani, Valentino se poate mandri cu realizari deosebite in domeniul modei. Nascut la Voghera, in Italia, Valentino si-a dorit de mic copil sa studieze arta si designul. Ajuns la Paris la varsta de 17 ani, a lucrat pe rand pentru designeri precum Jacques Fath si Balenciaga. Indragostit de haute couture, Valentino si-a deschis ulterior propria casa de moda, reusind sa imbine cu maiestrie stilul francez haute couture cu tehnicile italiene.

SUCCESUL LA COTE MAXIME. Printre clientele sale s-au numarat Elizabeth Taylor, Marie H...l"ne de Rothschild, Jacqueline Kennedy - pentru care a creat rochia de mireasa la nunta acesteia cu Aristotel Onasis - celebritati si actrite de la Hollywood. Succesul casei Valentino a atins cote maxime.

×
Subiecte în articol: high-life