x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber French Cancan, cu Pepe şi Jorge, la "Totul e permis"

French Cancan, cu Pepe şi Jorge, la "Totul e permis"

11 Ian 2014   •   11:44
French Cancan, cu Pepe şi Jorge, la "Totul e permis"

Pepe, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Claudiu Bleonţ, Lucian Ghimişi, Maria Buză, Jorge şi Cosmina Păsărin vor trebui să danseze French Cancan ca la Paris, duminică, 12 ianuarie, la "Totul e permis".

Proba se cheamă Copy Dance, iar ei au de reprodus dansul pe care fetele de la trupa Vogue îl vor executa o singură dată în platou. Toţi concurenţii sunt împodobiţi cu pampoane, pene şi fuste doldora de volane, precum dansatoarele de French cancan. Ba mai mult, Jorge a împrumutat de la una dintre dansatoare o jartieră roşie.

"O să murim de râs!", comentau ei, pe măsură ce se găteau pentru show. şi aşa a fost. "Pepe, la tine a fost cel mai prost", i-a strigat prezentatorul Cosmin Seleşi, la final, cântăreţului. "Mi se văd chiloţii?", s-a rezumat acesta să întrebe, ţinându-şi poalele ridicate.

Cum i-a ieşit lui Pepe şpagatul la finalul dansului, vedeţi duminică, 12 ianuarie, de la ora 20.30, la "Totul e permis".

În ediţia de duminică, confruntarea se va avea loc între echipa care a câştigat pariul distracţiei săptămâna trecută, anume cea formată din Lucian Ghimişi (căpitan), Andreea Bălan, Ozana Barabancea şi Pepe, şi o nouă trupă de artişti pregătiţi pentru joc, formată din Maria Buză (căpitan), Claudiu Bleonţ, Cosmina Păsărin şi Jorge.

×
Subiecte în articol: Totul e permis