x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Adrian Stoica, favoritul publicului în cea de-a doua ediție iUmor

Adrian Stoica, favoritul publicului în cea de-a doua ediție iUmor

02 Mar 2020   •   17:28
Adrian Stoica, favoritul publicului în cea de-a doua ediție iUmor

Adrian Stoica este cel de-al doilea concurent care ajunge în finala iUmor după votul publicului. Concurentul este stabilit în Italia de 23 de ani, iar de 10 ani se ocupă cu dresajul canin despre care îl descrie chiar el: “Nu l-aș considera dresaj, dog coach ține de tot ce este comportament canin, pregătire fizică și educare”. Pe scena iUmor a urcat împreună cu câinele său, Hurricane, și i-au emoționat atât pe cei trei jurați, cât și telespectatorii de acasă care i-au votat pe cei doi în număr mare.

Jurații, dar și prezentatorii au fost impresionați până la lacrimi de legătura dintre concurent și Hurricane. Delia a recunoscut că “a fost de departe cel mai frumos moment de la iUmor”, iar Cheloo a spus “mă sperie ideea de a avea un câine atât de deștept în casă”. Dan Badea a fost uimit de Hurricane și avea ochii în lacrimi la finalul momentului pregătit de Adrian Stoica: “Mai sunt și momente inexplicabile la iUmor, nu știu ce m-a făcut să am starea asta, ce anume mi-a transmis”. Mihai Bendeac a rămas atât de impresionat de ceea ce a văzut pe scenă, încât nici nu și-a găsit cuvintele când s-a ajuns la momentul de jurizare: “Mi-a plăcut foarte mult, dar nu pot să vorbesc acum, o să fac asta la testimoniale”.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al optulea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor. 

×
Subiecte în articol: adrian stoica iumor