x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Carla’s Dreams, George Michael, Sofia Vicoveanca şi Andreea Marin urcă pe scena transformărilor, la Te cunosc de undeva!

Carla’s Dreams, George Michael, Sofia Vicoveanca şi Andreea Marin urcă pe scena transformărilor, la Te cunosc de undeva!

13 Noi 2020   •   19:00
Carla’s Dreams, George Michael, Sofia Vicoveanca şi Andreea Marin urcă pe scena transformărilor, la Te cunosc de undeva!

Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu cea de-a zecea ediție Te cunosc de undeva! Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului şi cum finala se apropie cu paşi repezi, concurenții devin mult mai atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan mai exigenți.

În această ediție, Tavi a primit o provocare pe gustul lui şi se va transforma în George Michael, în vreme ce cu Monica Anghel şi Marcel Pavel Ruleta nu a fost la fel de “drăguţă”. Cei doi se vor transforma în Sofia Vicoveanca şi Andreea Marin, o alăturare inedită. Când trebuie să te transformi în icoane din istoria muzicii, treaba se complică, iar asta o va simţi pe propria-i piele Cătălina Grama – Jojo, care trebuie să cânte în travesti – John Lennon. Liviu şi Andrei vor avea parte de una dintre marile lor încercări din acest sezon, întrucât cei doi vor trebui să se transforme în Delia şi Horia Brenciu, în vreme ce pentru Toto gala cu numărul 10 se anunţă una cu noroc. Lui, Ruleta i-a adus rolul lui Carla’s Dreams, un artist întru totul pe gustul lui.

 Va urma apoi pe scena transforming show-ului un francez celebru despre care se spune că a fost unul dintre cei mai influenţi muzicieni ai lumii. Acesta vine pentru prima dată la Te cunosc de undeva!, însoţit de muza lui, evident, feminină. Adriana şi Romică se vor transforma astfel în Jane Birkin şi Serge Gainsbourg. După ce săptămâna trecuta AMI a avut posibilitatea să refuze la ruleta primul rol primit, cel al lui Vali Vijelie, a două oară a fost....cu la fel de mult noroc. Artista se va transforma în această săptămână în Adrian Minune, un travesti foarte greu de jucat. Nu acelaşi lucru va putea să spună şi Adda, căreia Ruleta i-a adus rolul lui Jess Glynne, o piesă grea şi solicitantă, dar care îi va aduce artistei confortul care i-a lipsit în ultimele ediţii de concurs.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, dar şi ce le va rezerva Ruleta pentru următoarea săptămână, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!.

           

 

 

 

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!