x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Costel, invitat special, duminică, la iUmor

Costel, invitat special, duminică, la iUmor

20 Noi 2020   •   20:29
Costel, invitat special, duminică, la iUmor

Cel mai cunoscut trio din stand-up comedy-ul din România a urcat pentru prima dată pe scena iUmor, în acest sezon, iar duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, este rândul lui Costel.

            Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au fost uimiți și încântați să vadă pe scena iUmor ”sfânta treime” a stand-up-ului românesc. ”Costel este stand-up-erul meu preferat din România! E cel pe care l-am urmărit cel mai mult și mi-a plăcut! Îi iubesc foarte mult, mi se pare un actor excepțional, de departe el se folosește cel mai mult de abilitățile lui actoricești. Sunt convins că a avut emoții, pentru că e o scenă foarte grea, dar dacă Teo, Vio și Costel au făcut treaba asta, consider că este un moment foarte important și pentru iUmor”, a spus Mihai Bendeac.

            Cu o experiență de mai bine de 15 ani în stand-up, pe Teo, Vio şi Costel îi leagă și o lungă prietenie începută tot datorită pasiunii lor comune. Cei trei s-au cunoscut după ce au început să facă stand-up, încă din 2004, iar de atunci au devenit un reper pentru comedianții români.

iUmor a bifat o nouă premieră în acest sezon după ce, săptămâna aceasta, canalul de YouTube al emisiunii a înregistrat abonatul cu numărul 2.000.000! Canalul de YouTube a fost deschis pe 26 septembrie 2013, sub titulatura iCommedy, iar din aprilie 2016 a primit numele iUmor. În prezent, canalul însumează peste zece miliarde de minute vizionate (10.114.362.180) şi un total de 2.169 de clipuri încãrcate și 1.419.376.172 de vizualizãri. Minutele de vizionare de la lansarea canalului, reprezentat în ani, ar însemna 19.243 ani!

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

×