x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Cristina Ciobănașu se va concentra mai mult pe studii în 2020. “Personajul Iris pleacă la studii la Milano așa că am și eu ocazia să îmi termin anul III de facultate”

Cristina Ciobănașu se va concentra mai mult pe studii în 2020. “Personajul Iris pleacă la studii la Milano așa că am și eu ocazia să îmi termin anul III de facultate”

03 Ian 2020   •   16:24
Cristina Ciobănașu se va concentra mai mult pe studii în 2020. “Personajul Iris pleacă la studii la Milano așa că am și eu ocazia să îmi termin anul III de facultate”

Sacrificiul, cel mai nou proiect al Ruxandrei Ion, a ajuns la finalul primului sezon, dar povestea celor trei familii va putea fi urmărită în continuare la începutul anului următor în cel de-al doilea sezon al îndrãgitului serial. Proiectul este un “family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va continua să intercaleze trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite, iar din sezonul doi telespectatorii vor avea parte de noi surprize, dar și de noi personaje.

Prezentã zi de zi pe platourile de filmare de la Sacrificiul sau Fructul Oprit, proiecte ce poartã semnãtura Ruxandrei Ion, Cristina Ciobãnaşu a luat o pauzã de la studii pentru a putea sã îşi urmeze visul – actoria. Pentru 2020 însã, actriţa a decis sã îşi termine facultatea pe care a început-o acum cinci ani de zile, întocmai ca personajul pe care ea îl interpretează în serialul Sacrificiul: “Iris alege să își facă studiile la Milano, prin urmare va apărea mai puțin, iar acest lucru îmi dă mie ocazia să îmi reiau studiile pentru că am înghețat anul 3 de la Facultatea de Comunicare și Relații Publice de la SNSPA când filmam pentru < Fructul Oprit >. Apoi mă gândesc să fac un master în actorie, pentru că asta este meseria pe care o practic de 10 ani”.

 Cristina a vorbit și despre situația personajului ei, Iris, și Amza, interpretat de Vlad Gherman: “Sper că este clar că Amza şi Iris sunt prieteni, Amza a încercat să depășească bariera prieteniei, dar nu prea i-a mers cu Iris, care a fost focusată pe studii, prin urmare, vom vedea că în sezonul doi va fi la studii, iar Amza îşi va face de cap, nu știm cu cine, nu știm cum, ce pot spune despre sezonul doi este că vom avea personaje noi și vor fi răsturnări de situaţie”, a mai declarat Cristina.

×
Subiecte în articol: Sacrificiul