x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Din 6 iulie, de la 20:00, Happy Channel va difuza serialul turcesc “Jurământul”

Din 6 iulie, de la 20:00, Happy Channel va difuza serialul turcesc “Jurământul”

01 Iul 2020   •   11:53
Din 6 iulie, de la 20:00, Happy Channel va difuza serialul turcesc “Jurământul”

Din 6 iulie, în fiecare luni, de la 20:00, Happy Channel va difuza serialul turcesc fenomen “Jurământul” (“Yemin”), o producţie 2019 şi o uimitoare poveste de dragoste ce a cucerit milioane de telespectatori din întreaga lume, care îi are în rolurile principale pe Özge Yağiz şi Gökberk Demirci.

            Marea premieră a serialului va putea fi urmărită duminică, 5 iulie, de la 17:00, pe Antena 1, în vreme ce telespectatorii Happy Channel vor avea parte de o programare specială. Mai exact, luni, 6 iulie, începând cu ora 18:00, aceştia vor putea urmări primele două episoade “Jurământul”, în vreme ce povestea va continua în fiecare luni, de la 20:00, numai pe Happy Channel.

            Povestea serialului o are în prim plan pe Reyhan Tarhun, o tânără care ajunge să îşi sacrifice întreaga viaţă în urma unui jurământ făcut unui vechi prieten, aflat într-un stadiu terminal, în vreme ce bărbatul cu care trebuie ea să se căsătorească, Emir, face un alt jurământ, să îşi convingă tatăl, aflat pe patul de moarte, să înţeleagă că nu îl poate obliga să se căsătorească. Astfel, povestea urmăreşte o idilă ce începe cum nu se poate mai prost, între doi oameni care nu au nimic în comun, dar care în urma unui jurământ sunt nevoiţi să devină soţ şi soţie.

            Emoţionanta şi deopotrivă dureroasa poveste de iubire a cunoscut un adevărat succes în Turcia, unde a ajuns deja la al treilea sezon, iar începând din 6 iulie, va putea fi urmărită în fiecare luni, de la 20:00, numai pe Happy Channel.

×
Subiecte în articol: happy channel juramantul