x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Mihai Bendeac: “Cred că în acest sezon am avut cam tot ce ne puteam dori!”

Mihai Bendeac: “Cred că în acest sezon am avut cam tot ce ne puteam dori!”

09 Oct 2020   •   18:58
Mihai Bendeac: “Cred că în acest sezon am avut cam tot ce ne puteam dori!”

Două personaje complet spectaculoase îi vor surprinze duminică, pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, într-o nouă ediție iUmor, de la ora 20.00, la Antena 1.

Crina Zvoboda, unul dintre puținii ventriloci profesioniști din lume și singura femeie din România care a deprins acest talent, va urca duminică seară pe scena iUmor cu un număr special pentru cei trei jurați, iar acest lucru nu o va scăpa de emoțiile copleșitoare. La fel de spectaculoasă se va dovedi și prezența lui Papi Flex, un tânăr din Guineea care reușește să își contorsioneze membrele până devine dureros… pentru cei care privesc! ”Cred că în acest sezon am avut cam tot ce ne puteam dori!”, va fi concluzia lui Mihai Bendeac, dar rămâne de văzut dacă asta îl va determina să și voteze numerele concurenților.

Cu ce demonstrații îi vor ului pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo telespectatotorii vor afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor. Cei trei își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

×