x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Romică şi Adriana au început a 11-a gala Te cunosc de undeva! cu... o căzătură!

Romică şi Adriana au început a 11-a gala Te cunosc de undeva! cu... o căzătură!

20 Noi 2020   •   13:39
Romică şi Adriana au început a 11-a gala Te cunosc de undeva! cu... o căzătură!

Cu doar patru gale înainte de marea finală a sezonului 15 Te cunosc de undeva!, Ruleta se încăpăţânează să le aducă celor 11 concurenţi roluri din ce în ce mai grele. Au simţit-o pe pielea lor Adriana şi Romică, ce au primit pentru sâmbătă un soi de travesti în travesti. Personajele lor sunt o austrică despre care s-a vorbit mult la Eurovison şi un actor de musical din Australia pentru care travesti-ul e o mare plăcere a vieţii pe scenă - Conchita Wurst şi Trevor Ashley.

            „Suntem două personaje foarte colorate şi foarte grele, încercăm să ne apropiem pe cât posibil de ele, dar se vede că noi nu avem o pregătire vocală corespunzătoare!”, a declarat Adriana la repetiţii, în vreme ce Romică a completat amuzat: „Adriana mi-a zis să joc la jumătate, e păcat să plângă Marcel în plină gală, de aia nu vreau să iau acuta aia nenorocită!”. Tot glumind, actorul a mai pus: „Dacă nu îi iese lui acuta, e la mine, să ştiţi!”.

            Nici nu au apucat să înceapă să cânte, căci la coborârea pe scară, cei doi actori au avut parte de un incident. „Romică a căzut şi m-a tras după el!”, a declarat Adriana, atunci când colegii le-au sărit imediat în ajutor. „S-a deschis gala cu o tăvăleală! Aţi văzut ce greu este să cobori pe tocuri?”, a întrebat Andrei, în vreme ce pentru Adda a spus: „Iniţial am crezut că face parte din show!”. „De pe canapea pare totul facil, dar nu este, este destul de complicat şi de greu !”, a spus şi Marcel, în vreme ce Monica a completat: „Asta înseamnă să fii un profesionist în adevăratul sens al cuvântului!. Indiferent de situaţia în care te afli, te ridici şi mergi mai departe!”. Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

            Tot sâmbătă, telespectatorii îl vor putea urmări pe Toto într-un travesti de zile mari, poate cel mai greu personaj pe care l-a avut de realizat până acum, Marilyn Monroe, iar AMI n-a scăpat nici ea de travesti, transformându-se în JP Cooper. De cea mai grea transformare a lor din acest sezon vor avea parte şi Liviu şi Andrei, care îi vor imita pe Cardi B & Offset, în vreme ce lui Jojo Ruleta i-a pregătit o transformare în Maria Cârneci. Nici în această gală Tavi nu va scăpa de travesti, intrând în rolul lui Pink, iar gala se va încheia cu o scenă din cel mai longeviv musical din istoria Broadway-ului, Monica şi Marcel transformându-se în Sarah Brightman şi Antonio Banderas. Cum se vor descurca aceştia, telespectatorii vor putea urmări sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1, în cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!.

 

 

 

×