x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Chefi la cuțite a fost aseară lider audiență pe toate segmentele de public

Chefi la cuțite a fost aseară lider audiență pe toate segmentele de public

15 Sep 2020   •   15:52
Chefi la cuțite a fost aseară lider audiență pe toate segmentele de public

Seara de luni a fost seara Chefilor la cuțite. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență la nivelul tuturor segmentelor de public. Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 7.5 puncte de rating și o cotă de piață de 25.2%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 5.8 puncte de rating și 19.5% cotă de piață. Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 7.2 puncte de rating si 18.7 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, Kanal D, a obținut 5.1 puncte de rating și 13.3 procente cotă de piață. Chefi la cuțite a fost pe primul loc și în rândul telespectatorilor la nivelul întregului public din România cu o medie de 6.8 puncte de rating și o cotă de piață de 17.1, în timp ce ProTV, clasat pe locul al doilea, a obținut 5.3 puncte de rating și 13.4 cotă de piașă. În minutul de aur al emisiunii, 22.00, peste 1.5 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România erau cu ochii pe momentele savuroase oferite de Chef Bontea, Chef Dumitrescu și Chef Scărlătescu.

Ediția de aseară a fost prilej de întâlnire între chef Sorin Bontea și Speak și Ștefania. Cei doi au venit chitiți să-l impresioneze pe prietenul lor din Asia Express, chiar dacă chef Bontea a fost singurul care în final nu le-a dat cuțitul. „Nu v-am zis eu că vă gătesc la nuntă? Ce-i cu voi aici?”, a spus acesta glumind atunci când s-au deschis ușile. Tachinările au continuat până la finalul momentului spre deliciul telespectatorilor.

Unul dintre cele mai emoționante momente ale ediției de luni seara a fost oferit de Florin Buricea, bărbatul care gătește chiar dacă are ambele brațe amputate. Angajat la magazinul echipei Dinamo, bărbatul le-a povestit chefilor că de curând și-a mai luat un job, fiind și livrator pentru o firmă de catering.

Spectacolul din bucătărie continua și în această seară la Antena 1. Alex Abagiu și Radu vor să le arate telespectatorilor și alte talente decât cele pe care le-au etalat în Asia Express, pregătind nu doar o rețetă de paste, ci și una de gin.

O surpriză foarte mare va fi și apariția lui Ruxy, comedianta care face furori pe Internet cu parodiile despre românii care vizează un anumit statut social.

Copiii sunt din nou la putere în Chefi la cuțite prin prezenta lui Radu Munteanu, puștiul care a venit hotărât să îi dea pe spate pe cei trei.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 14 septembrie 2020

×
Subiecte în articol: Chefi la Cuțite 2020