x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Premiera Te cunosc de  undeva!, lider de audiență pe toate segmentele de public

Premiera Te cunosc de  undeva!, lider de audiență pe toate segmentele de public

13 Sep 2020   •   12:01
Premiera Te cunosc de  undeva!, lider de audiență pe toate segmentele de public

Prima ediție a celui de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, câștigată de Cătălina Grama - Jojo, cu o excelentă transformare în Evora ( Taraful de la Vărbilău), a fost aseară lider de audiență pe toate segmentele de public.

Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși a adunat în fața micilor ecrane 1.678.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 21:21.

Așadar, la nivelul publicului comercial, 18-49 Urban, Antena 1 a fost aseară în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva! (20:00 – 23:20)  lider de piaţă, cu 5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 20.6%, urmată de Pro TV, cu 5  puncte de rating și 20,4 % cota de piață. La nivelul întregului public urban, diferenţa a fost însă mult mai mare, emisiunea de la Antena 1 impunându-se ca lider detaşat de audienţă, cu 7.4 puncte de rating şi 22.1% cota de piată, în vreme ce Pro TV înregistra atunci doar 4.2 puncte de rating şi 12.6% cota de piaţă.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 7.5 puncte de rating și 20.9% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 5 puncte de rating şi 14% cota de piaţă.

Aventura transformărilor a început în forță în cel de-al 15-lea sezon Te cunosc de undeva!, cu personaje dintre cele mai diverse, muzică live și multă voie bună. Cei 11 concurenți au intrat în joc cu mult entuziasm, iar jurații Ozana Barabancea (canto), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show) au fost impresionați de felul cum aceștia și-au pregătit primele roluri oferite de ruleta personajelor.

AMI a început în forţă spectaculosul joc al transformărilor, aducând-o pe scena Te cunosc de undeva! pe Jennifer Lopez, Adriana Trandafir şi Romică Ţociu i-au lăsat pe toţi fără cuvinte cu asemănarea lor cu Maria Ciobanu şi Ion Dolănescu, în vreme ce Adda a făcut show cu Bella ciao în varianta Deliei. Nici în acest sezon, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu nu s-au lăsat mai prejos şi au realizat un moment cu toate condimentele necesare transformați în Mirabela Dauer şi Pepe, iar Tavi Clonda a cântat în travesti un tribut Tina Turner în varianta lui Beyonce, în vreme ce Monica Anghel şi Marcel Pavel au avut parte de o provocare de zile mari cu transformarea în Alicia Keys şi Jay-Z. Nici pentru Toto Dumitrescu, aflat pentru prima oară în faţa unei astfel de provocări n-a fost mai uşor, actorul fiind nevoit să se transforme în Snoop Dogg.

Cea mai bună transformare a serii a fost desemnată cea realizată de Cătălina Grama - Jojo, care a imitat-o excelent pe Evora ( Taraful de la Vărbilău) şi i-a amuzat foarte tare pe colegii ei.

Prima gală a acestui sezon a venit cu o premieră: începând din acest sezon, concurenţii aceştia vor performa acompaniaţi de band-ul The Colours, în regim live. Momentele coregrafice ale serii au fost susținute de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Cum se vor descurca cei 11 concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a doua gală a celui de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

Sursa:Kantar Media

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 12 septembrie 2020

 

 

×