x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Sacrificiul, cel mai urmarit serial în 2020 pe AntenaPlay

Sacrificiul, cel mai urmarit serial în 2020 pe AntenaPlay

16 Dec 2020   •   17:16
Sacrificiul, cel mai urmarit serial în 2020 pe AntenaPlay

Povestea celor două sezoane din Sacrificiul a ajuns la final, dar serialul poate fi vizionat integral pe AntenaPlay. Produs de Ruxandra Ion, după scenariul semnat de Radu Grigore şi Simona Macovei, proiectul intercalează trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii total diferite. În acest an, serialul a ocupat locul 3 în topul celor mai căutate emisiuni din AntenaPlay şi poziţia secundă în top 3 cele mai vizionate emisiuni şi seriale, după Asia Express.

Cei care vor să revadă cele mai emoţionante momente din Sacrificiul, o pot face pe platforma AntenaPlay, acolo unde poate fi urmãritã integral povestea celor trei familii, oricând, oriunde şi de pe orice dispozitiv, fãrã pauze de publicitate: https://antenaplay.ro/sacrificiul-sezonul-2 şi https://antenaplay.ro/sacrificiul.

AntenaPlay oferă 10 canale LIVE, extra conținut nedifuzat la TV, emisiuni preferate în ediții integrale și știri de ultimă oră. Este disponibilă pe toate device-urile: smartphone, smart TV, PC, tabletă sau laptop. Este singurul loc în care se pot urmãri emisiunile produse de Antena TV Group în ediții integrale, din orice colţ al lumii şi de pe orice device.  

 

 

×