x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden 5.000 de euro pe “Loco Boys”

5.000 de euro pe “Loco Boys”

de Anca Stanescu    |    26 Feb 2008   •   00:00

Stimate doamne, pregătiţi-vă priviri pofticioase şi bătăi nebune de inimă pentru seara (şi, poate, noaptea) de 8 Martie. Loco Boys vor fi printre voi!

INCENDIU DE 8 MARTIE


Stimate doamne, pregătiţi-vă priviri pofticioase şi bătăi nebune de inimă pentru seara (şi, poate, noaptea) de 8 Martie. Loco Boys vor fi printre voi! Temperaturile din Sala Palatului, unde trupa îşi va susţine show-ul erotic, vor atinge “cota” de incendiu... După spectacol, stripperii spanioli sunt disponibili şi pentru reprezentaţii private. Deşi preţurile acestora nu sunt deloc mici, ajungând la 5.000 de euro pentru un dans sau un masaj scurt, ofertele care li s-au făcut uneori tinerilor le-au depăşit cu mult. Un “Loco Boy” a primit o propunere indecentă din partea unei venerabile londoneze de 76 de ani: 20.000 de lire sterline pentru patru show-uri cu masaj inclus. 

 

SECRETUL LOR. Există o explicaţie pentru care agenda celor de al cu vedere completă spre “uneltele muncii”. Şi, pentru că erosul subţire cu multe pretenţii se ţine, iată ce li s-a pretins organizatorilor din România: apa din piscina hotelului unde vor fi cazaţi spaniolii să aibă fix 48 de grade Celsius; meniul să conţină reţete exotice de fructe de mare şi legume preparate la abur; uleiul de măsline folosit şi sarea (neapărat marină) trebuie musai aduse din Andalucia – Spania. Cât patriotism... la pielea goală!l

×
Subiecte în articol: antimonden