x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Botezatu, fericit pentru o zi

Botezatu, fericit pentru o zi

de Catalina Iancu    |    03 Iul 2007   •   00:00
Botezatu, fericit pentru o zi

Abia s-a intors din Jamaica, a fost in Malta şi va pleca in Egipt, Italia, Franţa şi Tunisia. Iar la toamnă il aşteaptă America şi Venezuela. Cătălin Botezatu a făcut senzaţie la Caraibbean Fashion Week, unde a fost invitat special al festivalului.

Organizatorii i-au adus la scară o maşină Maserati, dar şi topmodele de culoare, venite special din America pentru prezentarea sa din seara de gală a evenimentului. In Jamaica, designerul s-a plimbat prin Port Royale, locul in care s-au filmat scene din filmul "Piraţii din Caraibe", a coborăt cu coarda cei 400 de metri ai cascadei din Ochio Rio, a mers in safari pe Black River, fluviul cu crocodili, şi s-a relaxat in exclusivistul resort jamaican Strawberry Hills. Nici n-a despachetat bine bagajele, că a şi plecat in Malta, unde a avut o altă prezentare de modă. Â


IN EXCURSIE. Intre două prezentări de modă, Cătălin Botezatu a pus la cale şi o acţiune caritabilă. In week-end, designerul şi avocata Virginia Mihailovici au făcut fericiţi 15 copii de la centrul de plasament "Licurici". Aceştia, impreună cu 15 pensionari din Sectorul 3, au mers intr-o excursie de o zi la Bran. Acţiunea s-a intitulat "Bunici pentru o zi", iar organizatorii au intenţionat să creeze o legătură intre bătrănii singuri şi copiii de la orfelinat. "Nepoţii" şi "bunicii" au vizitat Castelul Bran, s-au speriat la "Casa Groazei", au servit o masă copioasă la "Taverna Lupilor" şi au primit cadouri consistente. Dacă Botezatu i-a făcut pe copii să zămbească, micuţii l-au făcut şi ei fericit, măcar pentru o zi. Aşadar, i-au făcut o surpriză "la minut": i-au căntat in cor căteva căntecele.

După această escală in ţară, Bote va pleca din nou peste hotare, pentru a-şi prezenta colecţiile pe podiumurile din Padova şi din Paris.

×
Subiecte în articol: antimonden