x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cele mai scurte căsnicii mioritice

Cele mai scurte căsnicii mioritice

de Catalina Iancu    |    29 Iul 2007   •   00:00
Cele mai scurte căsnicii mioritice
Sursa foto: Alex Galmeanu/

Trei, doi, unu, start! Start la divorţ. In clasamentul celor mai scurte căsnicii din show-biz-ul mioritic, conduc cei care au stat impreună doar trei luni.

Dragostea durează trei ani?! S-o creadă Frederic Beigberder, autorul cărţii cu acelaşi titlu!

De la bal la tribunal! - nepotrivire de caracter

Trei, doi, unu, start! Start la divorţ. In clasamentul celor mai scurte căsnicii din show-biz-ul mioritic, conduc cei care au stat impreună doar trei luni.

Dragostea durează trei ani?! S-o creadă Frederic Beigberder, autorul cărţii cu acelaşi titlu! In răndul unor vedete din Romănia, dragostea durează trei luni. Şi căsnicia la fel. Atăt au rezistat cele mai scurte mariaje din show-biz-ul mioritic. După luna de miere au urmat incă două de ceartă şi, in final, despărţirea cu acte-n regulă.

Aşa cum spunea prezentatorul tv Liviu Stanciu, prieteniile mai lungi de-o săptămănă sunt adevărate relaţii! Iar cele mai lungi de-o lună sunt deja considerate "căsnicii"!

Â

GHINION. După trei luni şi căteva zile de măritiş, Elena Cărstea a hotărăt să se despartă, oficial, de omul de afaceri Ionuţ Laza. Interpreta a fost cea care s-a prezentat la Judecătoria Sectorului 1 din Bucureşti pentru a introduce acţiunea de divorţ. Dar unde-i lege nu-i tocmeală. Iar legea prevede ca de la incheierea căsătoriei pănă la desfacerea acesteia să treacă cel puţin un an. Iar cei doi s-au văzut in situaţia de-a nu putea scăpa unul de celălalt: fiindcă au convieţuit doar trei luni, cererea nu le-a fost primită. Elena a insistat, a revenit insoţită de o avocată, invocănd nepotrivirea de caracter.

Se pare că a doua căsnicie a solistei a fost mai cu noroc. Chiar dacă a fost amănată de trei ori. E drept că Elena a ezitat, dar de data aceasta mariajul a rezistat. "Mă pot răzgăndi şi in ultima zi", spunea căntăreaţa. Mai bine inainte decăt după! Interesant este faptul ca fetiţele adoptate de interpretă, Sanda şi Adriana, au fost cele care au incurajat-o pe mama lor să se mărite din nou. De data aceasta cu un cetăţean american. Elena a rămas prietenă cu bărbaţii pe care i-a iubit, cu o singură excepţie: primul soţ. Artista nu vrea să-l mai vadă niciodată pe Ionuţ Laza, fiindcă, a declarat ea, a rănit-o foarte tare. Atăt de tare, incăt nici nu mai vrea să-şi mai amintească de el.

Â

GRABA STRICĂ TREABA. Ceea ce părea a fi nunta anului s-a transformat, tot după trei luni, in divorţul anului. Astrele nu le-au surăs Mariei Marinescu şi lui Ion Ion Ţiriac. S-au indrăgostit la prima vedere, s-au grăbit să-şi pună pirostriile şi s-au şi despărţit in mare grabă. Vestea, anunţată la 1 aprilie a părut pentru toată lumea o păcăleală. Cununia a fost făcută in Vinerea Mare, tot la Primăria Sectorului 1. Ioana Pavelescu, mama Mariei, a aflat de la televizor, o dată cu toată lumea, că fata ei se mărită. Toate acestea nu prevesteau lucruri prea bune. S-au hotărăt să-şi unească destinele după trei săptămăni de la inceperea idilei şi s-au separat după trei luni.

Â

DESPĂRŢIRI IN LANŢ. Campioni demni de Cartea Recordurilor sunt Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, care

s-au căsătorit in toamna anului 2003. S-au intors de la Amsterdam din luna de miere şi s-au oprit direct la tribunal. In ianuarie 2004 s-au recăsătorit, la Las Vegas, şi iar s-au despărţit, după alte trei luni. Impăcarea a durat doar pănă in luna august, cănd Prigoană a introdus din nou acţiunea de divorţ. In total, patru divorţuri in patru ani! In cazurile Adrian Mutu - Alexandra Dinu, Claudiu şi Lidia Niculescu sau Dana Războiu - Ovidiu Brănzan au durat mai mult scandalurile şi acuzaţiile decăt căsnicia in sine. In concluzie, lumea se grăbeşte! Nu mai e ca pe vremea Mădălinei Manole, să divorţezi după 15 ani de mariaj! Probabil in cel mai scurt timp se va trece la căsătoriile virtuale, căci cele de o zi, practicate de Ziua Indrăgostiţilor, sunt deja depăşite!

×
Subiecte în articol: antimonden luni s-au