x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Continuitate - Bis pentru Mihai in 2007!

Continuitate - Bis pentru Mihai in 2007!

de Anca Stanescu    |    20 Ian 2007   •   00:00
Continuitate  -  Bis pentru Mihai in 2007!

Anul acesta se anunta la fel de promitator. "Trece vremea"... cum zice atat de frumos si usor trist un cantec al formatiei VH2. Dar aceasta e plina de proiecte.

Anul acesta se anunta la fel de promitator. "Trece vremea"... cum zice atat de frumos si usor trist un cantec al formatiei VH2. Dar aceasta e plina de proiecte.

Jurnalul National: Ce ati facut de Sarbatori? Am inteles ca de Craciun rolurile sunt impartite: dvs. sunteti responsabil cu bradul, iar sotia se ocupa de cadouri...
Mihai Pocorschi: Sarbatorile de iarna reprezinta un reper cultural pe care familia il cultiva si-l transmite urmasilor. Craciunul iti da prilejul sa strangi in jurul bradului pe toti cei dragi si, animat de toata rabdarea si bunele intentii de care, poate, nu ai dat dovada in restul anului, sa participi la un ritual in care fiecare scoate la suprafata tot ce are mai bun, daruind parintilor si fiilor iubire in ambalaj de cadouri. Nici familia noastra nu face exceptie. Impodobitul bradului, cadourile de sub brad, masa din prima zi de Craciun sunt obiceiuri respectate de intreaga mea familie.

Unde ati fost de Revelion si cum v-a primit publicul?
De Revelion am cantat cu VH2 la Craiova inainte de ora 12:00 si la Slatina dupa Anul Nou. Au fost concerte de exceptie adresate unui public patruns de spiritul petrecerii si, vorba colegului meu basist Soe: "...E bine c-am intrat in 2007 cu bis!...". Cam obositor (multi kilometri facuti) si cam frig in aer liber dar extrem de placut, de altfel. La 1 ianuarie am plecat devreme spre Bucuresti, unde seara am avut un concert la un patinoar nou din Drumul Taberei.

SANATOSI SA FIM

Ce va doriti pentru noul an?
Este o singura dorinta: sanatate pentru mine si toti ai mei... Restul vine (sau nu) de la sine.

E un artist diferit de restul lumii? Prin ce anume?
E o intrebare inventata de restul lumii. Esti, poate, diferit pentru faptul ca de Revelion (de exemplu) alergi pe drumuri sa poti duce bucurie celorlalti.

Fiii dumneavoastra ce mai fac?
Fiii mei, Mihai si Vladimir, lucreaza la primul album al grupului Phonopia (rock progresiv de exceptie). Vladimir, care e chitarist la VH2 din 2006, merge in turnee alaturi de mine. Mihai lucreaza post productie video si efecte speciale 3D (ultima realizare a fost videoclipul SISTEM) si Vladimir e student la regie film si il are maestru pe Nutu Carmazan.

Urmatorul concert unde si cand va fi?
In februarie, in Bucuresti.

Traim in secolul vitezei, totul decurge de multe ori atat de rapid incat e greu uneori sa ai un singur moment de respiro. Unde isi mai poate gasi un artist resursele pentru a compune, pentru a fi inspirat?
Darul creatiei e dar de la Dumnezeu si nu trebuie sa-ti cauti sau sa-ti inventariezi resursele. Totul e sa ai ce spune, restul vine de la sine.

Care sunt principalele trei lucruri in care credeti?
Ambitie, puterea de a face ce-ti place si de a-ti place ce faci, talent si iubire de oameni.
Post de radio
"Acum pregatim albumul «Doi... de la VH2», aflat in faza de mixaj (ianuarie si februarie sunt dedicate acestui proiect), iar in februarie-martie vom lansa un post de radio pe internet, radio 4U"
×
Subiecte în articol: antimonden