x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Copiii cu albume, e-mail-uri şi CV-uri

Copiii cu albume, e-mail-uri şi CV-uri

de Catalina Iancu    |    22 Dec 2007   •   00:00
Copiii cu albume, e-mail-uri şi CV-uri

Sunt mici, dar mulţi. Şi-n pas cu vremurile şi tehnologia. Minivedetele au CD-uri, e-mailuri şi CV-uri. Superstarurile ieşite pe bandă ştiu cine vine din urmă, poate se mai lasă de play-back?!

Sunt mici, dar mulţi. Şi-n pas cu vremurile şi tehnologia. Minivedetele au CD-uri, e-mailuri şi CV-uri. Superstarurile ieşite pe bandă ştiu cine vine din urmă, poate se mai lasă de play-back?!

Â

După modelul Alina Sorescu, Andre sau Bambi (cănd erau mici), au apărut, in urmă cu căţiva ani, Francesca sau Dolly. Copii cu posibilităţi şi cu părinţi impresari. Care au ţinut neapărat ca minivedetele casei să se afirme şi pe scenele patriei. Şi mai mult decăt atăt, să-şi facă şi o imagine. Aşa că le-au scos pe piaţa muzicală albumele, ba chiar le-au făcut şi videoclipuri.

UNU, DOI, ŞI! Paradoxul este că artişti consacraţi, cu ani grei de carieră, precum George Nicolescu, de exemplu, abia au reuşit să-şi scoată, cu mari eforturi, primul CD din intreaga lor activitate. Asta in timp ce puştoaicele au album de "La vărsta de trei ani".

Rămăne de văzut cine va putea rezista in show-băz-ul mioritic şi cine nu. Cel mai tare tun l-a dat, fără discuţie, Cleopatra Stratan. Albumul de debut al micuţei basarabence a atins cifra de vănzări record de peste 40.000 de unităţi. Şi asta in mai puţin de şase săptămăni de la apariţia pe piaţă. Astfel incăt Cat Music (casa de discuri producătoare) i-a oferit Cleopatrei Dublul Disc de Platină. Nu numai CD-ul a fost un succes, ci şi videoclipurile "Ghiţă", "Număr păn’ la unu", "Moş Crăciun" sau "Noapte bună" (impreună cu tatăl, Pavel Stratan). După modelul Cleopatrei, o altă steluţă a apărut recent: Ada Cercel. Care s-a lansat, in urmă cu o lună, cu tot cu CD, intr-un spectacol la Teatrul Naţional. Albumul ei conţine 12 melodii, reunite in "Dor de vacanţă". Iar vedetuţa şi-a făcut deja CV şi adresă de e-mail. La vărsta de 3 ani a luat primele lecţii de muzică, s-a apucat de modelling, a fost solicitată să apară in clipuri şi intr-un film. Iar acum, la şapte ani, vrea să fie "Mica Sirenă". Poveşti? Totul e posibil in divertismentul romănesc...

catalina.iancu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: antimonden