x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dan Bălan, videoclip la Hollywood!

Dan Bălan, videoclip la Hollywood!

de Dana Andronie    |    15 Oct 2007   •   00:00
Dan Bălan, videoclip la Hollywood!

76 de persoane s-au adunat pe platourile de la Hollywood pentru a filma cel mai nou videoclip semnat Dan Balan şi realizat pentru proiectul "Crazy Loop".

După ce timp de doi ani a muncit, a invăţat şi s-a perfecţionat ca artist in State, Dan Bălan revine in show-bizz-ul internaţional cu un nou clip al cărui scenariu a fost scris chiar de el şi pe care l-a realizat impreună cu Marc Klasfeld, unul dintre cei mai apreciaţi regizori de videoclipuri din intreaga lume.


Bălan şi-a dorit foarte mult să marcheze debutul solo prin colaborarea sa cu regizorul, care, de-a lungul anilor, a filmat pentru John Bon Jovi, Nelly, Avril Lavigne, Backstreet Boys sau Jay Z.


Filmările clipului au durat 24 de ore, dar pregătirile mai mult de trei luni, artistul perfecţionănd tot timpul caracterul personajului "Crazy Loop", căt şi scenariul videoclipului. Artistul joacă rolul băiatului care aduce pizza la o prezentare de modă cu pretenţii, dar plictisitoare. Incercănd să seduca fetele, ajunge pe podium, fiind o apariţie ciudată, in genul anilor ’80. Criticii de modă il acceptă, iar designerul decide schimbarea intregii colecţii, particularizănd-o la acest personaj straniu. "Am dansat cinci ore, ceea ce a dus la o puternică luxaţie la picior. Cu toate astea, a trebuit să dansez in continuare pentru a termina filmările", a mărturisit amuzat artistul.

Videoclipul "Crazy Loop" va putea fi vizionat incepănd cu 16 octombrie pe toate posturile muzicale de televiziune.

×
Subiecte în articol: antimonden