x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Deliberare - Procesul lui Michael Jackson este amanat

Deliberare - Procesul lui Michael Jackson este amanat

de Raluca Grintescu    |    13 Iun 2005   •   00:00

Juratii care vor stabili verdictul in procesul intentat lui Michael Jackson, acuzat de molestarea unor minori, si-au intrerupt lucrarile pe parcursul week-end-ului, dupa ce vineri nu au reusit sa ajunga la un acord, transmite CNN.

Un altfel de protest pe doua roti

Ciclisti de pe intreg mapamondul s-au strans in Londra pentru a participa la "Demonstratia Biciclistilor Goi". Evenimentul este un protest fata de dependenta de petrol si efectele nocive de poluare produse de autoturisme.

Pungi Star Wars

Linia aeriana Virgin Atlantic este intotdeauna pe faza atunci cand vine vorba de idei nastrusnice. De data aceasta, echipa a inventat pungile de vomitat Star Wars pentru a multumi totodata si fanii mult-indragitei saga. Luna aceasta, s-au produs 100.000 de astfel de pungi cu diverse teme preluate din film.

Deliberare - Procesul lui Michael Jackson este amanat

Juratii care vor stabili verdictul in procesul intentat lui Michael Jackson, acuzat de molestarea unor minori, si-au intrerupt lucrarile pe parcursul week-end-ului, dupa ce vineri nu au reusit sa ajunga la un acord, transmite CNN. Dupa o intalnire care a durat sase ore, juratii au parasit vineri Tribunalul din Santa Maria in jurul orei locale 14:30, fara a reusi sa ajunga la un acord, dupa deliberari care au totalizat deja 28 de ore si au avut loc pe parcursul a sase zile. Consultarile intre membrii juriului vizand stabilirea unui verdict vor fi reluate luni, in jurul orei locale 08:30. Cantaretului nu i s-a cerut sa fie prezent la Tribunal in timpul deliberarilor si asteapta verdictul la ferma sa, Neverland, impreuna cu familia.

Berlin - Prezervative gratis la Campionatul de fotbal

Prognozatul aflux de prostituate care vor invada Berlinul cu ocazia campionatului mondial de fotbal de anul viitor obliga autoritatile din capitala Germaniei sa discute din timp masurile necesare pentru a tine sub control acest fenomen. Consiliera pentru sanatate din districtul berlinez Charlottenbrug-Wilmersdorf, Martina Schmiedhofer (Gruenen-Verzii din coalitia la putere), a declarat pentru Berliner Kurier ca in jurul stadionului berlinez Olympia vor fi impartite potentialilor clienti in jur de 100.000 de prezervative, iar daca se vor gasi sponsori, barbatii vor primi prezervativele gratis. (Rompres)

Anglia - Centru de relaxare pentru detinuti

Intr-una din inchisorile britanice se incearca imbunatatirea vietii detinutilor prin masaje si aromoterapie. In acest sens, conducerea inchisorii a angajat doi fizioterapeuti, care, in afara de masaj, sunt specialisti si in reflexologie, in acupunctura, dar si in aromoterapie sau in misterele mai multor tehnici orientale de relaxare. Masurile luate de conducerea inchisorii i-au scandalizat pe localnici, multi dintre ei considerand ca s-a infiintat un adevarat "centru wellness", pe banii contribuabililor, pentru detinutii condamnati pentru delicte grave, in timp ce cetatenii care respecta legile sunt nevoiti sa munceasca din greu pentru fiecare banut.

Patron - Arestat cu cocaina de proasta calitate

Un marocan de 58 de ani, patron in Italia, a fost arestat de vamesii din Saint-Louis dupa ce a fost prins in posesia a 486 de grame de cocaina in timp ce se intorcea in Olanda pentru a inapoia drogul pe motiv ca nu era de calitate. In masina lui, ascunse intr-o cutie, au fost gasite sase pungute continand in total 486 de grame de cocaina, in valoare de 38.880 de euro. Barbatul a explicat ca fusese in Olanda pentru a cumpara droguri pe care urma sa le revanda, dar ca, odata ajuns in Italia, si-a dat seama de calitatea proasta a marfii si a vrut sa i-o inapoieze dealerului.

Franta - Busturi tot mai proeminente

Fara a putea explica fenomenul, Federatia franceza din sectorul lenjeriei este categorica: "De trei ani, au crescut masurile utilizate de fabricantii de sutiene si corsete. Nu ne mai oprim la marimea 95 C, ci ajungem la 100 D si chiar la 105 D. Asta pentru ca se cere. Astfel, 44% dintre frantuzoaice dintr-un esantion de 1.000 declarau, in 2002, ca "poarta 95 si peste" la sutien, indica Nathalie Gennerat, din cadrul Institutului Francez al Modei. Frantuzoaicele cheltuiesc 102 euro pe an pentru articole de lenjerie, dintre care aproape jumatate pentru sutiene.
×
Subiecte în articol: antimonden