x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden DiCaprio, tot mai implicat în relaţia cu modelul Roxy Horner

DiCaprio, tot mai implicat în relaţia cu modelul Roxy Horner

04 Iul 2016   •   20:45
DiCaprio, tot mai implicat în relaţia cu modelul Roxy Horner

Actorul Leonardo DiCaprio este tot mai implicat în relaţia cu modelul britanic Roxy Horner, 24 de ani, scrie portalul ok.co.uk.

Cei doi au fost văzuţi în public pentru prima dată la Londra, în luna februarie, când DiCaprio a participat la decernarea premiilor BAFTA, fiind recompensat pentru rolul din pelicula ''The Revenant'', scrie portalul heavy.com.

Actorul s-a deplasat special, marţea trecută, cu o cursă aeriană spre Londra pentru a-şi petrece timpul alături de Roxy Horner. Ei au ieşit într-un club londonez, după care au mers la restaurantul Chiltern Firehouse. O sursă a declarat pentru tabloidul The Sun că Leonardo DiCaprio nu a lăsat-o niciun moment singură pe Roxy în club, iar în restaurant cei doi erau foarte intimi unul cu altul.

Di Caprio a fost implicat în mai multe relaţii cu modele cunoscute printre care Gisele Bundchen şi Bar Refaeli. Anul trecut, presa a vehiculat că actorul s-ar fi implicat într-o relaţie cu Rihanna, însă artista a negat imediat zvonurile. În decembrie 2015 actorul a încheiat relaţia cu modelul Kelly Rohrbach. AGERPRES

×
Subiecte în articol: roxy horner Leonardo DiCaprio