x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Divorţul Pamelei, incă pe rol

Divorţul Pamelei, incă pe rol

de Jurnalul National    |    06 Ian 2008   •   00:00
Divorţul Pamelei, incă pe rol

Dosarul prin care actriţa Pamela Anderson cere divorţul de cel de-al treilea soţ, Rick Salomon, depus, in decembrie, la o judecătorie din Los Angeles, este incă pe rol, deşi fostul star al serialului "Baywatch" a anunţat pe site-ul său de internet că s-a răzgăndit

POVESTEA CONTINUĂ


Dosarul prin care actriţa Pamela Anderson cere divorţul de cel de-al treilea soţ, Rick Salomon, depus, in decembrie, la o judecătorie din Los Angeles, este incă pe rol, deşi fostul star al serialului "Baywatch" a anunţat pe site-ul său de internet că s-a răzgăndit, informează people.com. Potrivit documentelor juridice, Rick Salomon a primit la 15 decembrie, din partea avocaţilor soţiei sale, actele de divorţ. Salomon, fostul iubit al lui Paris Hilton, are la dispoziţie 30 de zile pentru a răspunde cererii soţiei sale.

Â

CONFLICTE. In ajunul noului an, Anderson a scris pe site-ul său de internet că intre ea şi soţul său continuă să existe conflicte, dar că incearcă să treacă peste aceste lucruri: "Ce putem face? Suntem oameni. Facem incercări".

Purtătorii de cuvănt ai celor doi nu au putut fi contactaţi. Pamela Anderson şi Rick Salomon, in vărstă de 39 de ani, protagoniştii unora dintre cele mai celebre inregistrări video pornografice cu vedete, care au fost postate pe internet, s-au căsătorit la Las Vegas, la 6 octombrie. Ambii se află la a treia căsătorie.

×
Subiecte în articol: antimonden