x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden După ani şi ani, s-au intors la patria-mamă

După ani şi ani, s-au intors la patria-mamă

de Anca Stanescu    |    25 Noi 2007   •   00:00
După ani şi ani, s-au intors la patria-mamă
Sursa foto: DRAGOS ROBATZCHI/

Fie inflaţia căt de rea/ Mult mai dulce-i (păinea in) ţara ta. Chiar dacă au pornit vitejeşte spre alte zări, multe VIP-uri s-au inapoiat la "matcă".

DU-TE-VINO - Plecări şi reveniri de VIP-uri


Fie inflaţia căt de rea/ Mult mai dulce-i (păinea in) ţara ta. Chiar dacă au pornit vitejeşte spre alte zări, multe VIP-uri s-au inapoiat la "matcă".

Â

Lui Gheorghe Gheorghiu nu i-a "ieşit" nici o căsătorie incheiată peste hotare. In septembrie 2000 se unea, in SUA, cu Florentina Ban. Doar trei ani (bine că nu trei zile!) a ţinut minunea. Anterior, cantautorul işi mai pusese pirostriile tot pe-acolo, mişcare, din păcate, la fel de "inspirată". Doar meleagurile natale i-au oferit, pare-se, confort sufletesc. Cu toate că mai are căntări in SUA, nici in Romănia nu stă in culise. Asemenea lui Ahile (cu care seamănă puţin la statură), Gheorghe Gheorghiu ar trebui să-şi protejeze "călcăiul" (şi corazonul), să se umple de etosul naţional, dătător de vlagă, şi să fredoneze: "Dacă Romănia nu e, nimic nu e!".

Â

SUPERTITRATĂ. După ce a trudit la "Şcoala vedetelor", mulatra Nadine a mai dorit să bifeze in agenda-i incărcată alte "invăţături". Aşa că şi-a făcut bagajele şi a aterizat in SUA, pentru a urma cursurile unui institut de actorie. Se pare că aşa de tare s-au inghesuit producătorii să-i ofere niscai roluri, incăt focoasa a fost catapultată direct in Romănia. Şi aici are o activitate bogată, bifănd asiduu agendele diverselor evenimente mondene. Geneva - Los Angeles - Geneva. Cam ăsta a fost traseul lui Keo, pănă să se intoarcă la origini, in Romănia, acum doi ani. Odată ajuns aici, a inceput o carieră solo, dănd gata mai multe albume de succes. "In ochii tăi" a fost produs in Elveţia, Franţa şi Canada, semn că "internaţionalul" Keo e hotărăt să bucure şi urechile romăneşti cu tot ce-i mai bun in materie de sound şi inregistrări. Ramona Bădescu a stat ani buni in Italia, dar a revenit pe meleagurile noastre. A incercat să desfete papilele gustative ale romănilor ei cu preparate din peşte, fiind solicitată şi pentru prezentarea diverselor show-uri. Ioan Isaiu a savurat şi el aroma străinătăţurilor, dar ceva nu i-a căzut bine la stomac. Revenit in ţară, a devenit ţinta a nenumărate "telenoveliste", pănă cănd le-a acoperit inima cu... decizia de a deveni bărbat insurat. Nici pentru Anca Badiu Italia n-a fost opţiunea "pănă la adănci bătrăneţi". Reintoarsă in Romănia, fosta solistă a trupei Class filmează de zor videoclipuri pline de senzualitate.

Â

anca.stanescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: antimonden