x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ellen DeGeneres ia în considerare posibilitatea de a renunța la celebra sa emisiune

Ellen DeGeneres ia în considerare posibilitatea de a renunța la celebra sa emisiune

14 Dec 2018   •   15:06
Ellen DeGeneres ia în considerare posibilitatea de a renunța la celebra sa emisiune

 "The Ellen DeGeneres Show", longevivul talk-show prezentat de Ellen DeGeneres, ar putea să se încheie în anii următori, întrucât renumita realizatoare TV americană a luat în considerare posibilitatea de a renunţa la această emisiune, pe care o prezintă din anul 2003, informează DPA.

Ellen DeGeneres a discutat această idee cu soţia şi cu fratele ei şi a primit din partea lor sfaturi opuse, a dezvăluit prezentatoarea TV într-un interviu publicat în cotidianul The New York Times.

DeGeneres, în vârstă de 60 de ani, a fost foarte aproape de a refuza o opţiune contractuală ce îi permitea să prezinte show-ul TV până în 2020, însă, în cele din urmă, a acceptat-o. A fost însă o decizie foarte grea, iar realizatoarea TV a ezitat foarte mult înainte de a se hotărî în privinţa viitorului ei profesional, potrivit cotidianului newyorkez.

Fratele ei, actorul de comedie Vance DeGeneres, a îndemnat-o să continue să producă şi să prezinte acel show, în timp ce soţia ei, actriţa Portia de Rossi, i-a spus că va continua să aibă succes şi dacă va alege alte opţiuni profesionale.

"Ea se enervează atunci când fratele meu îmi spune că nu trebuie să mă opresc", a declarat Ellen DeGeneres, vorbind despre sfaturile soţiei sale.

Portia de Rossi a sugerat că un podcast sau un show radiofonic ar putea fi alte domenii profesionale spre care Ellen De Generes ar putea să se îndrepte, în timp ce cunoscuta realizatoare TV şi-a exprimat interesul faţă de cinematografie.

Ea a asigurat vocea personajului principal din animaţia "Finding Dory" (2016), reluând rolul interpretat în pelicula "Finding Nemo" din 2003.

"Cred că este o strălucită actriţă de film şi de stand-up şi acest talk-show nu trebuie să fie singurul lucru care îi evidenţiază creativitatea. Există alte lucruri pe care ar putea să le abordeze", a spus Portia de Rossi, citată de acelaşi cotidian newyorkez.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: ellen degeneres ellen degeneres show