x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Hit - (Y)arabi, aplaudata la scena deschisa

Hit - (Y)arabi, aplaudata la scena deschisa

de Anca Stanescu    |    14 Ian 2007   •   00:00
Hit - (Y)arabi, aplaudata la scena deschisa

Nu va speriati, nu este vorba de vreun atentat terorist! Sunt doar niste tineri talentati, care au mare succes peste hotare. De fapt, in Turcia, I.C. Tiu si Radu Filidipescu, adica Yarabi (foto) sunt, la ora actuala, o trupa romaneasca foarte apreciata. Asa ca, bineinteles, au fost invitati sa concerteze si de Revelion, in incinta hotelului Hilton din Ankara. Publicul i-a primit foarte calduros si a cantat impreuna cu ei fiecare melodie, asa ca au fost obligati sa urce si a doua oara pe scena, chiar daca era programata o singura intrare. Si asta nu e tot.
Interpretii Baietii vor sustine anul acesta concerte de promovare in toata Turcia si vor avea un recital in deschiderea show-ului sustinut de Shakira!
Piesa "Yarabi" este la loc de frunte in mai multe compilatii europene (alaturi de artisti internationali de renume), cea mai cunoscuta dintre acestea fiind "Hit Mix 2".
In Romania, ii vom revedea cat de curand pe posturile muzicale de specialitate, pentru ca au terminat recent filmarile la un videoclip interesant si original, pentru piesa "I amar".

×
Subiecte în articol: antimonden